SYLWESTER 2023/2024
Przywitaj Nowy Rok podczas szampańskiej zabawy w Hotelu 500*** PREMIUM Zegrze.
W sylwestrową noc zapewniamy świetną zabawę do białego rana z DJ'em.
Start godz. 20:00.
W cenie zaproszenia:
- powitalny aperitif
- uroczysta kolacja serwowana (przystawka, danie główne, deser)
- bufet zimny i gorący
- bufet słodkości
- toast noworoczny
- loteria z atrakcyjnymi nagrodami
Napoje i alkohol w formie OPEN BARU:
- nielimitowany alkohol w formie OPEN BARU: wódka biała, wino białe i czerwone
- nielimitowane napoje: kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki
Zaproszenie: 580,00zł /os.
START, godz. 20:00
Dla uczestników balu – pokój dwuosobowy LUX w promocyjnej cenie 330,00 zł z noworocznym śniadaniem w cenie i wydłużoną dobą hotelową do godz. 15:00.
Oferta jest bezzwrotna.
PRZYSTAWKA
tatar z bavetty, marynowane kurki, majonez lubczykowy, wędzone żółtko,
piklowana szalotka, musztardowiec
DANIE GŁÓWNE
kacze udko nadziewane musem z wątróbki, żurawiny i szarej renety, gratin z selera,
karmelizowana marchewka z szałwią, sos z czarnej porzeczki
DESER
beza z kremem mascarpone podana z sosem z owoców leśnych
BUFET GORĄCY
tornedo z dorsza, tarta z fenkuła z kurkami, sos kaparowy
polędwiczka wieprzowa z musem drobiowym z zielonym pieprzem, pure rozmarynowe, demi glace
gnocchi buraczane nadziewane mascarpone z orzechami z masłem tymiankowym
tagliatelle sepia, krewetki, pomidorki cherry
batat pieczony z fetą wege, pesto z rukoli i granatem
smażony bulgur z warzywami i pieczarką portobello
BUFET ZIMNY
roladka z troci z musem z sandacza w winnej galarecie
terrina drobiowa faszerowana macerowaną figą w koniaku.
mięsa pieczyste z sosem tatarskim i piklowanymi warzywami.
bliny, wędzony okoń, serek cytrynowy, creme fraiche
rollsy szpinakowe z szynką prosciutto serkiem mascarpone i orzeszkami
ptysie nadziewane musami : z królika z konfiturą z czerwonej cebuli,
z sera feta vege, rukoli i granata
z zielonego groszku z miętą z rzodkiewką
roladka z cukinii z suszonym pomidorem i serem kozim
sałatka z czerwoną quinoą z krewetkami , sosem z kolendry mini sałatami i marynowanym ogórkiem
sałatka z półgęskiem, gruszką, orzechami, sałatami, duszoną cykorią i melonem marynowanym w koniaku
BUFET DESEROWY
ciasta bankietowe
mini desery w kieliszku